Wie zijn wij?

Robust Outdoor Living word gevormd door Ivo, Femke springt bij in de productie als het druk is en verzorgd de PR en administratie, ook denkt ze mee ideeën uit. Ivo is het brein, wat zijn ogen zien maken zijn handen en niet onbelangrijk, hij weet of het technisch haalbaar is of niet want ideeën bedenken is vaak zonder limiet,de praktijk is anders.

Ivo is lasser van beroep, dat vertaald zich in keurig laswerk maar ook de voorliefde voor werken met metalen. We zijn een team wat vooral in de weekenden actief is gezien het een groeiende hobby is. Robust Outdoor Living is een creatief product van een hobbyist, die in het najaar van 2014 is gestart. ‘Out of the blue’ begonnen in de schuur met een gasfles die werd omgetoverd tot buiten kachel en inmiddels is er een loods als werkplaats en zijn we vele items verder. Vernieuwend, authentiek en uniek.

Onze werkplaats

Onze eerste werkplaats was in Hulst, een vestigingsstadje in Zeeuws Vlaanderen. Hier zaten we in de schuur aan huis. We groeiden al snel uit ons jasje en moesten op zoek naar iets groter. Zodoende zijn we nu verhuisd naar het Industrie terrein waar we meer ruimte en mogelijkheden hebben. In de loods zien steeds vaker mensen spontaan bij ons binnenlopen. Soms nieuwsgierig naar ons werk, soms geïnteresseerd in onze producten en soms om gewoon even kennis te maken. Dit gebeurd meestal op afspraak of bij toevallig treffen. Op onze website vind je de resultaten van onze creatieve uitspattingen.